google-site-verification=_Um9OoDaNlDS4Tigi2dTvCu4-w63w7YquK9_R72lFME

Hier is een lijst met de meest voorkomende ongediertebestrijding


We bieden een breed scala aan ongediertebestrijdingsdiensten om alle insecten en knaagdieren die u kunnen binnendringen te bestrijden. Neem gerust contact met ons op om ons op de hoogte te stellen van uw zorgen.


MIJN DIENSTEN


Mieren
Mieren

                            Wespen

Kakkerlakken

Het is van essentieel belang om zo snel mogelijk te handelen wanneer tekenen van een kakkerlakkenplaag worden ontdekt en om de nodige ontsmettings- of ongediertebestrijdingsbehandelingen uit te voeren aangezien deze zich snel voortplanten.

Naast de snelle voortplanting maakt de grote natuurlijke weerstand professionele actie noodzakelijk om van een kakkerlakkenplaag af te komen. Een deskundige technicus weet hoe en waar hij de verschillende biociden moet toepassen.

.

Mieren

Een plaag van mieren kan erg vervelend zijn als ze je huis binnendringen, en hoewel de meest voorkomende mier, de zwarte mier of tuinmier, niet als een ziekteverwekker wordt beschouwd, weten we niet waar de mieren eerder zijn geweest. en daarom wilt u waarschijnlijk niet dat ze door je keukenkastjes dwalen.

Snel zijn als ze verschijnen, is een van de beste manieren om deze situatie aan te pakken en een oplossing te vinden door contact op te nemen met experts

Muizen & Ratten

Er zijn drie belangrijke redenen waarom knaagdieren moeten worden bestreden: ze kunnen ziekten overdragen; voedsel besmetten en schade kunnen veroorzaken door knagen aan houtwerk, waterleidingen en elektriciteitskabels.

De huismuis en de bruine rat zijn veel voorkomende plagen. Ratten zijn efficiënte burrowers en kunnen horizontaal enkele meters graven.

Onze ongediertebestrijdingsdiensten

Effectieve ongediertebestrijding vereist enige kennis over de plaag en zijn gewoonten. De eerste stap is om de plaag correct te identificeren, de tweede stap is om meer te weten te komen over zijn levensstijl. Daarna kunt u strategieën evalueren om de plaag te bestrijden.

Elimineer alle problemen, of ze nu al zijn getroffen of preventief. We beëindigen ongedierte snel, efficiënt, veilig en economisch.
 

Wespen

Wespen zijn belangrijke bestuivers van bloeiende planten en vervullen een onmisbare taak in het ecosysteem.

Helaas, wanneer het nestelt in de buurt van gebieden die door mensen worden bewoond, wordt het een potentieel gevaar.

Om deze reden wordt het in bewoonde gebieden als een gevaarlijk ongedierte beschouwd en moet het worden bestreden door de korf te verplaatsen of, in het ergste geval, door het te bestrijden.

Contact

Antwerpen

Zwijgerstraat 39 , 2000 Antwerpen

+32456394645

info@depauwbestrijding.be

BE0874.842.703

google-site-verification=_Um9OoDaNlDS4Tigi2dTvCu4-w63w7YquK9_R72lFME